Afsluit avond Toppers 19 september 2017

Verslag Toppers afsluitavond dinsdag 19-09-2017

De afsluitavond van de Toppers is aangebroken. Er hebben zich 31 leden ingeschreven waarvan 13 mannen. Tegen 16.00 uur druppelen de ”roze” dames binnen, dit keer vergezeld van hun partners. Dit geeft direct al een totaal andere sfeer op de parkeerplaats. Na wat kennis gemaakt te hebben, wordt de indeling bekend gemaakt. We spelen een four ball better ball.

Starten met een lekker zonnetje maar na 1 ½ uur komt er toch een fikse bui naar beneden, paraplu op en doorbijten zoals een echte Topper betaamd.

Na afloop is het op het terras een gezellige bedoening. Een aantal kennen elkaar nog niet dus een leuke gelegenheid om te zien wie bij wie hoort.

Tijdens het eten van een 3 gangen tapas volgt de prijs uitreiking. Het koppel Henny vd Duin/Loes Webbink blijkt een goed duo en eindigen op de 1e plaats.

Het was een gezellige wedstrijd met een goede afsluiting in het clubhuis. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt commissieleden voor jullie inspanning over het hele seizoen en deze dag in het bijzonder.

Waarbij ik de wens uitspreek dat het aantal dames dat volgend jaar meedoet bij de Toppers, hoger zal zijn.

Loes Webbink