Besluiten

Besluiten van de wedstrijdcommissie

Hieronder staan de voor wedstrijdspelers relevante besluiten die in de vergaderingen van de wedstrijdcommissie genomen zijn.

Maandbekers 2016

In 2016 zullen de maandbekers van mei t/m oktober om en om gespeeld worden op de Golfclub de Koepel en de Twentsche golfclub.

• Max. 126 deelnemers (bij over-inschrijving 63 deelnemers per golfclub).
  • Op de Koepel start MB1 eerste (vanaf mei) en op de Twentsche MB2 als eerste (vanaf juni).
  • Handicapgrens van MB1 wordt 18,4; MB2 is vanaf 18.5.
  • Indeling op hcp met een spreiding van maximaal 5 slagen. Clubs door elkaar.
  • Inschrijving op het eigen E-Golf4U systeem sluit donderdagavond.
  • Vrijdag wordt de startlijst gepubliceerd voor 21.00 uur.
  • Het inschrijfgeld is € 3,- en er kan meegespeeld worden in de Two-ball competitie.
  • De prijsuitreiking is direct (max. 15 minuten) na de binnenkomst van de laatste flight MB1 of MB2.

Voor leden die niet wensen mee te spelen in de maandbekers bestaat de mogelijkheid greenfee-vrij te spelen op de andere Golfclub.
De aanmeldingsprocedure is als volgt:

U bent verplicht zich vooraf (telefonisch of via e-mail) bij het secretariaat van de Twentsche Golf Club te melden. Het secretariaat is bereikbaar onder telefoonnummer. 074–3841167 of via info@twentschegolfclub.nl
Deze aanmelding moet voor de vrijdag voorafgaande aan de MB op de Twentsche Golf Club bevestigd zijn. Zo weet u zeker dat u kunt spelen op een moment dat de baan beschikbaar is.

De WedstrijdCommissie