Clubkampioenschap Strokeplay 2017

Verslag van de Strokeplay Clubkampioenschappen 2017

Onder zeer gunstige weersomstandigheden werd dit jaar (helaas) alleen door de heren gestreden. Slechts 5 dames hadden zich ingeschreven, hetgeen reglementair een te klein aantal was voor de strijd om het kampioenschap. Ruim twintig heren liepen zaterdag twee ronden, en reeds na 1 dag begon zich een groep van zes favorieten af te tekenen. Zondag werd de laatste ronde gelopen. Volgens verwachting consolideerde William Muller zijn voorsprong en werd afgetekend kampioen met negen slagen voorsprong op nummer twee, Erik Timmerman. Rogier de Kleine (nummer drie), Ruben Dijkhuis (4) en Stein Magnusson (6) vergezellen William en Erik naar de Overijsselse Kampioenschappen. Na de prijsuitreiking door de voorzitter werd er op het zonnige terras nog uitgebreid nagepraat over slagen en scores, onder genot van een drankje en hapje. Klik hier voor de foto’s.