Verslag van Golden Teepot
Onder prima omstandigheden werd er op dinsdag 25 september weer gespeeld om de Golden Teepot. De dag begon niet zo mooi maar na een uurtje klaarde het al op.
De Teepot wordt 1x per jaar gespeeld door de dames samen met de mannen van de Eggs. De opkomst was geweldig en daardoor werd het een geslaagde dag.
De damescommissie had de 58 deelnemers keurig verdeeld in tweetallen en d.m.v. een greensome werd er gestreden om de hoofdprijs.
De baan lag er prima bij en dat kon dus geen excuus zijn.
Iederéén was rond half 2 weer terug bij het clubhuis waar we mochten genieten van een lekker hapje.
Maar natuurlijk zat iedereen met smart te wachten op de prijsuitreiking die door de wedstrijdleiding van vandaag; Ria Bleeker en Sascha van Westerouen van Meeteren keurig werd verzorgd.
Er was erg wisselend gespeeld. Veel koppels kwamen uit op 24 punten.
De 3e prijs ging echter naar Maud Poll en Fokke Posma met 31 punten.
Tweede werden Jannie Wessels en Wisse Wester met 32 punten en de gouden theepot staat dit jaar bij Martin Olde Meule en Anita Hobert thuis. Zij hadden 34 punten. De winnaars werden verblijd met leuke prijsjes.
De neary bij de heren ging naar Jaap Bakker.
En bij de dames was Jelly Schelhaas de gelukkige.Ype de Jong benadrukte nog even dat het ook voor de heren een gezellige dag was en bood iedereen namens de Eggs nog en drankje aan.
De Dames namen afscheid van Rita van Aller die naar Scheveningen gaat verhuizen en wensten haar veel geluk.