zaterdag, oktober 21, 2017

Damesdag wedstrijdleiding

Ria Bleeker, 06-53751125
Veronica Jansen, 0546-866060 (secretaris)
Mieke Olde Meule, 06-22623837
Marian Vaneker, 06-54601330
Sacha Westerouen van Meeteren, 06-51241115 (voorzitter)
José van den Biggelaar, tel. 06–25552130

Wedstrijdverslagen Damesdag

Damesdag 2017

Algemeen
Het motto van de Damesdag is: gezelligheid staat voorop! Er wordt iedere dinsdag onder leiding gespeeld, ook in de winter.

Deelname
Handicap tussen 0 en 33. Gedurende het hele jaar is de aanvangstijd 9.30 uur. Er wordt gestart met shotgun. Volgens het wedstrijdreglement moet een ieder een half uur van te voren aanwezig zijn.
Gedurende de zomermaanden spelen we in principe de eerste drie dinsdagen van de maand Qualifying wedstrijden. Dit zijn Q-stableford wedstrijden.

Gedurende het zomerseizoen wordt er gespeeld voor de Dame van het Jaar, alleen Q-wedstrijden gelden. Uitreiking van de wisseltrofee en prijs voor de  Golfdame van het Jaar is tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst.

De dame, die tijdens deze wedstrijden de meeste birdies verzamelt, krijgt de birdie-trofee. Minimaal 3 birdies.

Eén keer per maand wordt er gespeeld om de Neary en één keer om de Leary.
Elke laatste dinsdag van de maand is er het hapje van de maand.

We spelen twee keer met de EGGS, in het voorjaar om de Houten Haan en in het najaar om de Golden Teepot. Verder is er een Sinterklaaswedstrijd en een Vossenjachtwedstrijd.

Eén maal per jaar organiseren we een uitje voor de dames en wordt de wedstrijd gespeeld op een andere golfbaan.

Gedurende het winterseizoen worden er géén Q-wedstrijden gespeeld, maar wordt er gestreden om onze mooie wisseltrofee voor de Winterkoningin. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten minimaal zes van de twaalf wedstrijden gespeeld zijn. De wisseltrofee wordt uitgereikt op de laatste dinsdag van het winterseizoen.

Jaarlijkse bijdrage: € 45,-.