dinsdag, juni 27, 2017

Josya Symonsma
Ita Peters

Rabbit inloopwedstrijden

Deze inloopwedstrijden zijn bedoeld voor iedere beginnende golfer met baanpermissie vanaf 33 t/m 54. De inloopwedstrijden bereiden de beginnende golfer voor op het deelnemen aan de clubwedstrijden. Er worden regels uitgelegd, Q-kaarten gelopen, kortom, het is een educatieve golfbijeenkomst en het bestuur wil dan ook dat de Rabbits ongestoord hun rondje kunnen lopen.

We spelen Qualifying van april t/m oktober, start 15.30 uur.  Januari, februari, maart, november en december spelen we NQ met starttijden 13.30.

Als de Rabbits starten op de holes 1 t/m 9, kunnen de overige leden alleen gebruik maken van de holes 10 t/m 18 en bij het starten op de holes 10 t/m 18, kunnen de overige leden alleen gebruik maken van de holes 1 t/m 9.

Indien gewenst kunt u meer informatie verkrijgen via een e-mail bij de voorzitter: Henk Meier, henk-meier@hetnet.nl