Herfstwedstrijd 24 september 2017

0
In het ‘normale leven’ is een team zo sterk als de zwakste schakel. En of dat team nu uit 3 of 4 of 10 personen bestaat doet er dan niet toe. In ‘onze wereld’ is dat allemaal wat rechtvaardiger: de hoogste handicapper brengt slagen mee waar het team haar voordeel mee kan doen, zodat ieder team hoog kan scoren.
En teamplay was er vandaag!
Maar dat niet alleen: we hadden de voorzienigheid wederom weer aan onze zijde: precies om 12.00 uur begon de zon hartelijk te schijnen. Wat een mazzel!
Dat bracht het beste spel naar boven bij team 1( Ingrid Paalman, Erwin Muskee, Rob Meijer en Anno Hart) die eerste werden met 55 stf) Ja, dat stonden ze al vanaf de start..
Op de 2e plaats eindigden team 4( Manna Wessel, René Wessel en Arjan Wassink) met 52 stf. De 3e plaats werd veroverd door team 3 (Ans en Ben te Wierik en Erna en Rob Landkroon) met 51 stf en ja, dat snap je dan wel weer…
Zij gingen allen naar huis met een mandje met heerlijkheden, alle andere deelnemers zochten troost bij een drankje op het terras en dan was ook helemaal niet erg! Voor de foto’s klik hier