dinsdag, juni 27, 2017

Welkom op de Jeugdpagina van Golfclub de Koepel

Bij Golfclub de Koepel staat de jeugd hoog in het vaandel. De Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alle activiteiten en plannen omtrent het Jeugdbeleid. Golfclub de Koepel is aangesloten bij het ‘Committed to Jeugd’ programma van de NGF. In dit programma kunnen jonge golfers op een sportieve en recreatieve wijze kennis maken met de golfsport en zich daar verder in ontwikkelen. De jeugdcommissie, onze headpro Garry Jack en vrijwilligers leren de jeugdleden spelenderwijs in kleine groepjes alle facetten van het golfspel. Ook worden er regelmatig wedstrijden en andere leuke activiteiten georganiseerd.

De planning voor het jeugdseizoen is gereed en een sportief gezien is het seizoen inmiddels van start gegaan. Ben jij ook benieuwd? Onder Jeugdlessen kun je de indeling voor de lessen voor 2017 terug vinden. Onder het kopje Jeugdcompetitie staat de indeling van de teams vermeld.

Wij wensen je heel veel golfplezier en dat het een mooi golfjaar voor je mag worden!

Wil je voor € 2,50 wel eens op een andere baan spelen vraag dan een kaart aan bij het secretariaat van onze club. Je moet wel in het bezit zijn van een handicap.

• t/m 12 jaar jongens en meisjes max. 36.0
  • 13 en 14 jaar jongens max. 22.0 / meisjes max. 28.0
  • 15 en 16 jaar jongens max. 16.0 / meisjes max. 22.0
  • 17 t/m 21 jaar jongens max. 7.0 / meisjes max. 14.0

Het is wel verstandig van te voren contact opnemen met de club waar je wilt spelen.

Nadere informatie volgt….

Jeugdcommissie

Hieronder zie je foto’s van de jeugdcommissie. Wij doen er alles aan om het golfen voor de jeugd bij ons op de club, zo leuk en spannend mogelijk te maken.

Marjon Booij, Voorzitter

Alex Grooten, contacten NGF, wedstrijden