Nieuwjaarsreceptie en winnaars 2017

Nieuwjaarsreceptie en winnaars 2017

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie worden traditioneel de winnaars van 2017 geëerd en waar nodig in de bloemetjes gezet.

Hoewel iedereen er mocht zijn en kennis kon nemen van deze kanjers geven we hier in het kort, voor de afwezigen, toch even de belangrijkste winnaars.

De maandbekers 2017 werden gewonnen door Jan Lenderink en Jill Hens. Jill was helaas afwezig dus haar prijs ligt bij het secretariaat om af te halen. Tot 5 mei mogen deze winnaars de daarvoor bestemde parkeerplaatsen benutten.

Jill werd tevens benoemd tot meest veelbelovend talent van onze golfclub en zij krijgt dus de titel en prijs voor Rookie of the Year 2017.

Golfster van het jaar werd (weer eens) Emilie Smit. Dieke nam namens Emilie de prijs in ontvangst en moedigde iedereen aan om van de tijdelijke ongesteldheid van Emilie gebruik te maken en de belangrijkste dames prijzen in 2018 te winnen.

Golfer van het jaar werd William Muller.

De MDS wedstrijden werden dit jaar nog gemanaged door Frans ter Beke en het bleek een leuke strijd op alle fronten:

Winnaar MDS (lage hcp) werd: Arjan Wassink (runner up: Anno Hart)

Winnaar MDS (hoge hcp) werd: Marinus Notenboom (runner up: Josya Sijmonsma)

De MDS MIX teams werd gewonnen door Arjan Haveman en Katinka Heeroma (Runners up: Berend Kreijker en  Ita Peters)

Tot slot werd door de voorzitter de Schaal van Waardering uitgereikt aan Con Brouwer die met tomeloze inzet de business/sponsor commissie heel succesvol leidt en veel voor de Koepel “binnenhaalt”

De WedstrijdCommissie

Klik hier voor de kampioenen!