Wedstrijdverslag Old Grand Dads 12 juni

Beste leden van de Old Grand Dads,
Maandag 12 juni werd de derde wedstrijd voor het klassement van de “Opa–van-het-Jaar” gespeeld. We hadden er uitstekend golfweer bij, hoewel de wind iets te strak was om heel erg laag te kunnen gaan. Onze winnaar van de dag, Gerard Praas (40 stbf) had daar geen enkel probleem mee, maar de anderen ….! Op de tweede plaats Hennie van der Duin en derde werd Rob van de Haak, beide 37 stbd.
Met een fligtindeling waarin de leden van de HH en Eggs goed gemixt waren, was het een gezellige middag met 21 deelnemers.
De Leary stond op hole 15 en werd gewonnen door Ton Workel, de Neary op hole 3 werd gewonnen door Paul Tirajoh.

De wedstrijd was natuurlijk vooral belangrijk omdat de resultaten moesten leiden naar de afvaardiging die De Koepel gaat vertegenwoordigen op Papendal in de Regiofinale. Als de beste kwam Hennie van der Duin naar voren, is nu dus een heel jaar OPA-van-het-Jaar 2017!. Op de voet gevolgd door Opa Jan Lenderink en Opa Klaas Kiewiet. Op de vierde plaats en dus reserve voor Papendal, Opa Hans van Zuilekom.

Al met al een buitengewoon geslaagde dag, strak georganiseerd en ruimschoots voorzien van bitterballen en drank door de OGD.
Met dank aan de organisatoren, Ton en Bert, tot volgend jaar en wellicht met meer deelnemers om zo nog meer te kunnen bijdragen aan de goede doelen.
m.v.g.