Wedstrijdverslag Goede Doelen Wedstrijd 17 juni

De 20 (!) deelnemers aan de goede doelenwedstrijd 2017 werden met deze tekst welkom geheten:

Heel hartelijk welkom allemaal op onze goede doelenwedstrijd.

Een extra welkom voor onze speciale gaste van vanmiddag: Lotte Veldkamp.

Zij is hier als symbool van ons goede doel. De opbrengst van vandaag gaat naar de SDS, de Stichting Downsyndroom.

De Stichting Downsyndroom (SDS) stelt zich ten doel al datgene te bevorderen wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en volwassenen met Downsyndroom. Zij streeft ernaar hun integratie in de maatschappij te stimuleren en hen een kans te geven een zo normaal mogelijk leven te leiden. Wij weten uit ervaring hoe enorm belangrijk de Stichting Down Syndroom is voor het kind, voor de ouders , broers en zusjes en ook voor grootouders van kinderen met Down. Wij dragen de stichting een heel erg warm hart toe. De ouders van Lotte, Moniek en Rudy runnen de Jumbo Supermarkt in Den Ham. Ze hebben behalve de mooie schoenentas ook nog wat prijsjes gesponsord. Vooral de nearies zijn bijzonder, een replica van de raceauto van Max verstappen! Lotte gaat zo proberen 2 balletjes te putten. Hierna verzoeken we jullie om naar jullie hole te gaan en te beginnen aan de 2e 9. Veel succes allemaal en vooral veel plezier!

Het putten van Lotte lukte aardig en vervolgens werd het een gezellige middag en avond. We speelden eerst de holes 10 t/m 18, hergroepeerden op het terras, namen een lekker drankje en vervolgden de wedstrijd met een nieuwe shotgun voor de holes 1 t/m 9.

De prijsuitreiking op het nog zonovergoten terras. De neary op hole 18 werd gewonnen door Emilie Smit en die op hole 9 door Herman Dollekamp. De neary, een replica van de auto van Max. We hebben 2 uitslagen: de uitslag van de wedstrijd: Katinka Heeroma met Erwin Muskee met 41 stablefordpunten. Zij wonnen de door Jumbo gevulde emmers.

Erwin bedankte de organisatie en de greenkeepers. Wat zijn we blij met onze fantastische baan!

De belangrijkste uitslag is natuurlijk de opbrengst van deze dag.

Wij zijn erg blij dat wij namens de Koepel aan de SDS een bedrag kunnen overmaken van Vierhonderdtweeëndertig euro