Wedstrijdverslag Vriendinnendag 15 augustus

Afgelopen dinsdag 15 augustus jl. werd onze jaarlijkse vriendinnen dag gevierd met een groep van 53 dames. Voordat deze dag begon hebben wij onder genot van een kopje koffie met heerlijke appelgebak deze jaarlijkse dag het leven in geblazen. Ook al hadden onze weergoden zeer slecht weer voorspeld,  hebben we ondanks deze slechte voorspelling een fantastische en hele mooie droge dag gehad tot een uur of 5. Helaas moest de wedstrijdleiding beslissen om de wedstrijd te staken vanwege het onweer. Gelukkig is een groot deel op tijd terug beland. Desondanks was deze dag zeer geslaagd en hebben alle dames erg veel plezier gehad. Natuurlijk konden we de winnaars niet met lege handen naar huis laten gaan. Tijdens de uitreiking hebben we deze dames goed beloond. De uitreiking vond tegelijk plaats met het diner rond 18:30. Na afloop van het diner is iedereen na het kopje koffietevreden naar huis gegaan. Op naar een volgende editie!

Klik hier voor de foto’s