Wedstrijdverslag Battle of the sexes 2017

Deze wedstrijd werd in 2004 voor het eerst gespeeld.
Een geweldig succes. Een grote uitdaging. De heren wonnen 7 keer, de dames 5 keer.

Er wordt over 18 holes een medal matchplay wedstrijd gespeeld, de mannen tegen de vrouwen. De playing handicap wordt volledig verrekend. Alle 18 holes spelen en dan de balans opmaken.

13 dames bereidden zich goed voor, een peptalk door de captain van het team, een geweldige yell en vol vertrouwen gingen ze de baan in.  13 heren benutten de tijd om nog even extra te oefenen in het putten.

Om 13:00 klonk de sirene en begon de wedstrijd.
Tegen half 4 kwamen de eerste uitslagen binnen.
Gaandeweg werd het duidelijk. Ook dit jaar gaan de heren met de bokaal en de eer naar huis. De uitslag 16 voor de heren, 8 voor de dames.

De bokaal werd uitgereikt aan Henk Meier , de captain van de heren.

Op hole 9 en 18 was een neary uitgezet. De prijs, een mooie design koffiemok
werd op beide holes gewonnen door Katinka Heeroma. Een mooie uitbreiding van haar servies.

Het inschrijfgeld ging naar Salute. Hiervoor werden we getrakteerd op een aantal heerlijke hapjes. Weer een dag met een gouden randje op onze gezellige club.

Klik hier voor de foto’s