Wedstrijdverslag Bestuur- & Commissiedag van Golfclub de Koepel

Op onze golfclub zijn zo’n 90 leden actief als lid van een commissie of anderszins nuttig door extra inzet of ondersteuning van de club. Zonder hen kan onze club eenvoudigweg niet draaien. Het bestuur heeft al deze verdienstelijke personen uitgenodigd op de jaarlijkse Bestuur- en Commissiedag voor een gezellige golfdag en een BBQ na afloop.
Bij de opening benadrukte voorzitter Mary nog eens dat het bestuur erg blij is met zo’n schare ondersteunende vrijwilligers. Heidi Dekker, die vele jaren de website heeft verzorgd, werd even extra bedankt omdat zij er mee stopt.

Op zondag 2 juli kwamen dus 65 leden aan de start voor een partij Texas-Scramble-Ambrosius; een spelvorm waarin 2 teams van elk 3 spelers in een flight spelen. Ieder teamlid mocht dit jaar maar 6 keer op een van te voren bepaalde hole afslaan – allemaal van de gele tees! – zodat men maar met 1 bal afsloeg; daarna met 2 ballen verder speelde en met 3 ballen putte. Een leuke formule. Het was de hele dag uitstekend golfweer en ook de aansluitende BBQ kon op het terras geconsumeerd worden.

Door de beperkende formule kwamen de scores dit jaar wat lager uit, hetgeen iets voordeliger uitpakte voor teams met lagere handicappers.
De Uitslag:

1. Team Wedstrijd Commissie-1 Bruto 77/Netto 67 (Garry met onze Alfred en Pauline Agteres)
  2. Team Wedstrijd Commissie-2 Bruto 79/Netto 69 (Piet Brok (vz), Emilie Smit en Alice Tulp)
  3. Team Website/Bestuur-1 Bruto 78/Netto 70 (Heidi Dekker, Erwin Seinen en Jan Lenderink)

Deze winnaars kregen een leuke winnaars attentie en trokken willekeurig een 3-tal kaarten voor de lucky winners van de “echte” prijzen.

Een van de winnaars, Alfred, prees in zijn dankwoord het bestuur voor de inzet in het afgelopen jaar, het Salute-team voor de heerlijkheden (ook onderweg vandaag). De baan lag er weer geweldig bij en de wedstrijdorganisatie (Piet) klopte prima.
Volgend jaar slaat iedereen van de rode tees af.

De WeCo