Wedstrijdverslag Bridge-Golfdag 2017

Onder perfecte weersomstandigheden verzamelden zich op donderdagmorgen 15 juni. 24 bridgende golfers voor de strijd om de eeuwige roem, de vermelding op de “Schöppe”. Schoppen is de hoogste troef in het bridge spel. Op de Koepel is bij het bridgen meestal de gezelligheid de hoogste troef. Zo ook dit jaar. Na de koffie met wegge begon om 09:00 uur de greensome stableford golfwedstrijd.

Een mooie wedstrijd met de volgende uitslag:

1. Emilie Smit/Alfred Agteres 34 pt
  2. José van den Biggelaar/Fokke Posma 33 pt
  3. Ine Wessels/ Cees Rommens 33 pt

De neary op hole 18 was voor Emilie Smit en die op hole 9 voor Anne-Lies van den Berg. Beiden kregen een mooie plant. De nummers 1 ontvingen beiden een mooi flesje wijn.

Na het douchen en omkleden werd er van de voortreffelijke lunch genoten. Sophie en haar team maken ook hier een apart feestje van. De computer was omgeschakeld naar het bridgeprogramma en na 6 rondes van elk 4 spellen was ook hier de uitslag snel bekend:

1. Pauline Agteres/Leo van Bergeijk 69 %
  2. Mate Hovenga/Hans Weerkamp 61 %
  3. Anne-Lies van den Berg/Alice Tulp 59 %

Dan tellen we de uitslag van het golfen en het bridgen bij elkaar op en ontstaat de eindstand:

1. Emilie Smit/ Alfred Agteres
  2. Anne-Lies van den Berg/ Alice Tulp
  3. Pauline Agteres/Leo van Bergeijk

Emilie en Alfred worden vereeuwigd op de Schöppe. Ze ontvingen beiden een mooi flesje wijn en een mooie struik bloemen. De bloemen werden onder dankzegging voor de moeite doorgegeven aan de leider van de dag, Anne-Lies van den Berg, die ze in grote dank aanvaarde.

Getuige de foto’s ultiem genieten: golfen, bridgen en nazitten in de stralend zon:

Tot volgend jaar!