zaterdag, oktober 21, 2017
Home Groepen Hooghe Heeren Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 1 september

Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 1 september

Beste Hooghe Heeren,
Op een prachtige, maar moeilijke baan in Halle, werd de finale gespeeld van de Hooghe Heeren.
Na wat aanloopperikelen met een vertraagde bus en last-minute-switch van 9 holes gingen we onder schitterende omstandigheden, met 33 mannen, van start.
Speciale aandacht was er voor ons oudste lid, Toon Gelink! 85 jaar en lekker meedoen met de jeugd van de HH.
Na binnenkomst waren er hapjes, zodat we rustig op het terras konden genieten van de binnenkomst van de spelers op Hole 18. Jaap Kuijt ging er met de dagprijs van door met een score van 35 stbf, waar niemand bij in de buurt kwam. Zijn beloning was een schitterende showdoos van de lokale Golfclub met Pitchfork, Marker en Logoballen. Wisse werd tweede met 31 stbf en Hennie derde met 30 punten. Ook Eric en Peter hadden 30 punten. De Laery was voor Eric, de Neary voor Lex en de Longest voor Jens! Birdies waren er voor Jan Kupper en Hennie.
Dat er drie mannen zouden strijden voor het goud, stond bij voorbaat vast. Deze drie, Jan Lenderink, Ton en Fokke, zaten in dezelfde flight. Maar speelden vrijdag niet hun beste spel. Door de onderlinge spannende competitie bleef het lang onduidelijk wie er zou winnen maar uiteindelijk was Fokke toch de beste, de winnaar van vorig jaar Ton, werd tweede en Jan Lenderink derde. Klik hier voor de eindstand     en   eindstand Birdies,Neary,Leary en Longest.

Onze voorzitter besteedde aandacht aan ons Jubileum en greep terug op historische feiten en we dronken allemaal een jubileum champagne. Nadat we stil hadden gestaan bij het overlijden van Gerard van Heteren gingen we aan tafel. Een heerlijk drie-gangen diner, met onderbrekingen voor de prijsuitreikingen, werd ons voorgeschoteld. Iedereen die iets voor de HH had gedaan werd door Het Bestuur bedankt middels een fles wijn. Evenals Het Bestuur zelf!
En na afloop was er voor elke deelnemer nog een Pullover of Polo van Golf Club Teutoburger Wald.
Hennie en Eric werden bedankt voor de organisatie, maar volgend jaar gaan Johan van Loo en Jaap Kuijt deze dag organiseren. Een spannende competitie, afgerond met een prachtige dag en een kundige winnaar werd afgesloten met een koffierondje van de winnaar en toen weer met de bus naar huis.

Op naar de Wintercompetitie, waarmee we op vrijdag 6 oktober om 10.30 uur beginnen, zoals altijd zonder vooraanmelding en non-qualifying.

Groeten,
Hennie van der Duin