Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 11 augustus

Hooghe Heeren,

Gisteren hebben we Hooghe Heeren competitiewedstrijd nr. 20 gespeeld. Tijdens de samenkomst voor de wedstrijd om de indeling bekend te maken hebben we een moment stilte in acht genomen om Gerard van Heteren in gedachten te nemen. Gerard van Heteren altijd prominent aanwezig lid van de Hoogte Heeren was die morgen overleden.
De wedstrijd is onder prima weersomstandigheden verlopen ondanks dreigende luchten en een enkel spatje regen. Er deden 13 HH mee en er bleven 9 eten.
De Leary werd gescoord door Eric Lahaye, de Neary door Harrie Weghorst en de Longest door Hans van Paridon. Er werd een birdie gemaakt door Fokke Posma op H9. Klik hier voor het klassement.
Er werd goed gescoord met als topper Henk de Olde met 42 punten, hij verbetert zijn handicap hiermee van 25.3 naar 22.9
De uitslag: Henk de Olde eerste met 42 punten, Harry Weghorst tweede met 37 en Eric Lahaye derde met 35. Klik hier voor de actuele competitie stand.

Er zijn nog twee wedstrijden op de Koepel te gaan. Volgende week spelen we o.l.v. Roel en Onno strokeplay.
m.v.g. Fokke