Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 14 juli

Beste Hooghe Heeren,

Voor het eerst hadden we last van regen bij de start. Maar omdat Fokke beloofde dat het om 16.35 uur precies, droog zou zijn, zijn we 5 minuten later gestart, zodat het allemaal nogal meeviel. Na drie holes was het droog en kon er alsnog volop gescoord worden. Ton Workel en Hennie deden dat het beste (35 stablefordpunten), gevolgd door Eric met 34 stablefordpunten.

Jan Lenderink deed ook weer mee en hoe! Uiteraard direct de Longest, maar ook de leiding in het algemeen klassement met een gemiddelde van bijna 35 stablefordpunten over 8 wedstrijden. Met nog zes wedstrijden te gaan op De Koepel is er nog veel mogelijk, maar het wordt moeilijk om Jan in te halen. Voor het klassement zie de bijlage.

De birdies waren vrijdag voor Hans en Gerard. De Leary voor Bernard en de Neary voor Eric. Voor het Longest, neary, birdie en leary klassement zie bijlage.

Tot vrijdag, dan spelen we o.l.v. Hennie en Bernard een strokeplay wedstrijd.

m.v.g. Hennie