Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 21 juli

Beste Hooghe Heeren,

Onder schitterende omstandigheden gingen we vrijdag aan de bak voor onze maandelijkse strokeplay-wedstrijd. Niets stond hoge scores in de weg, toch waren alleen Fokke en Ton in staat hun handicap te verbeteren.

Fokke won zijn achtste wedstrijd met 69 netto (37 stablefordpunten), Ton werd tweede met eveneens 69 netto (38 stablefordpunten) en Hennie derde met 70 netto (36 stablefordpunten). Deze uitslag zorgt er wel voor dat Ton (wederom) bovenaan staat met 3 punten voorsprong op Jan. Zou het dan weer gebeuren? Ton wint de HH in 2016, wordt Winterkoning en dan nu weer Hooghe Heer van het Jaar? Hij spreekt al over de tripple, ik over hoofdpijn. Voor het klassement zie de bijlage.

Freddy Groothedde zoekt nog naar de echt goede vorm, maar was vrijdag wel goed bezig met het winnen van de Neary en de Longest. Frans ter Beke veroverde de Leary. En alleen Ton had een (lucky) birdie. De stand staat in de bijlage (deze gaat boven de stand in E-Golf4u)!

De 16 eters hebben genoten van de sliptongetjes of de spareribs en het lekkere toetje.

Tot vrijdag, dan spelen we o.l.v. Eric en Hennie