Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 28 juli

Beste Hooghe Heeren,

Vrijdag was er een behoorlijke wind en we begonnen met lichte regen, maar de 21 goed getrainde Kerels van De Koepel lieten zich niet kennen en speelden grosso modo een goede wedstrijd. Chris Dijkhuis maakte een prima score met 38 stablefordpunten. Op de voet gevolgd door Fokke die met 37 stablefordpunten. Wederom zijn (al) lage handicap nog verder verbeterde. Chapeau voor deze man. Maar ook voor Roel Bakker en Henk de Olde die het met 36 stablefordpunten. ook heel goed deden, evenals Jan Kupper met 35 stablefordpunten.

Door deze resultaten is Fokke inmiddels naar de 4e plek gestegen en Jan Kupper naar de 5e plek. De top-drie bleef ongewijzigd, zie bijlage.

Er werden maar liefst zes birdies geslagen, door; Fokke, Roel, Frans ter Beke, Eric, Jan en Freddy Groothedde. De Leary was voor Johan Engbersen, de Neary voor Eric en uiteraard de Longest voor Jan! De stand staat in de bijlage (deze gaat boven de stand in E-Golf4u)!

Met 14 mannen hebben we heerlijk gegeten van de Franse Kip en/of de Roodbaars. Volgende week hebben Eric en Frans de leiding, we zien u dan graag weer terug,

Hennie