Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 30 juni

Beste Hooghe Heeren,

Vrijdag was de 14e HH wedstrijd. De hele dag droog maar toen wij afsloegen om 16.45 begon het te regenen. Eerst niet veel. Rond 6 uur wat meer en later werd het droog. We hebben twee omlopen gedaan de eerste met regen en de tweede omloop van de tweede 9 holes onder redelijk droge omstandigheden. Hans van Paridon heeft zijn paraplu ergens op hole 10 in de regen laten liggen. Tijdens de tweede omloop was hij weg en navraag heeft niets opgeleverd, dus als u iemand ziet met Hans zijn paraplu dan…

We hadden 16 deelnemers, waarvan er 11 bleven eten. Er werden Zeeuwse mosselen geserveerd en voor degenen met een mosselallergie was er Zeeuwse biefstuk. Er werd heerlijk gegeten.

De Neary was voor Hans van Paridon, de Leary voor Arjan Haveman en de Longest voor Jan Lenderink. Er is 1 birdie gescoord door Arjan op hole 15. Voor het Longest, neary, birdie en leary klassement zie bijlage.
Jozef scoorde geweldig met 39 punten en Harry had blijkbaar een goede vakantie gehad want hij verbeterde zijn handicap, voor het eerst sinds lange tijd 37 punten. Direct gevolgd door de “Bankmen” Arjan en Johan met 34 punten. Voor het klassement zie de bijlage.

De huidige overall stand van de 14 wedstrijden is als bijlage toegevoegd, deze wijkt iets af van de E-Golf4U-computer! Maar duidelijk is wel dat Jan L. uit W. het hoogste gemiddelde heeft! Volgende week meedoen en hij staat bovenaan.

Hartelijke groeten en goed weekend,
Fokke/Hennie