Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 4 augustus

De allerbeste Heeren,

Nog maar drie wedstrijden te gaan en dan gaan we naar Halle. Ik krijg veel vragen over de stand(-berekening).

Nog eenmaal in het kort; Het gemiddelde (kolom 3) en de totaalscore (kolom 5) worden bepaald over alle wedstrijden minus de slechtste vier. In Halle tellen we het wedstrijdresultaat op bij kolom 5 (totaalscore) en delen die dan door het aantal wedstrijden (kolom 4) + 1. Zie bijlage.

HH van het Jaar is degene met het hoogste gemiddelde, met tenminste acht gespeelde wedstrijden en die speelt in Halle!

Vrijdag was het bij ons ‘moving day’, want door de goede uitslagen van Jan Kupper (1e), Gerrit Piksen (2e) en Fokke Posma is de stand bovenaan gewijzigd.

Verder waren de prijzen vooral voor de personen die niet zo vaak speelden, maar nu wel de ballen meenamen, uiteraard zeer verdiend. Peter van Dongeren won de Longest en de Neary, en Harry Weghorst de Leary. Beiden hadden ook een Birdie. Jens deed voor het eerst mee en scoorde zeer verdienstelijk 32 stbf. Klik hier voor de stand in het klassement.

Van de 20 spelers bleven er 17 eten en deze genoten van een heerlijke steak/vis en een toetje.

Vrijdag hebben Roel en Onno de leiding en zij zien u graag uiterlijk om 16.00 uur op De Koepel.

m.v.g. Hennie