Wedstrijdverslag D’Hooghe Heeren 7 juli

Beste Hooghe Heeren,

Ook onze 15e wedstrijddag was een prachtige golfdag. Weinig wind veel zon, dus goede scores en veel birdies. Het was een dag met vele “nieuwe” gezichten. Peter van Dongeren en Roel Slotman konden tijd vrijmaken en Arsenin Rodriguez was als gastspeler aanwezig. Dat deze ex-Rabbit ook meteen de overwinning pakte was niet gepland, maar wel zeer verdiend. Hij kan nog beter!

Inmiddels hebben meer dan 18 HH tenminste 8 wedstrijden gespeeld en komt ook de kwaliteit van onze Hooghe Heer Ton weer boven en dus is de leidende positie in het klassement weer in zijn handen! Voor het klassement zie de bijlage.

Natuurlijk had Ton weer een birdie en zijn Neary. De Leary was voor Hans van Paridon en de Longest en een birdie voor Freddy Groothedde. Verder waren er nog birdies voor Fokke (2x), Roel Bakker, Gerard, Frans Groothuis, Ben en Hans. Voor het Longest, neary, birdie en leary klassement zie bijlage.

De ballen werden gesponsord door Ganzeboom Transmissies.

A vendredi quatorze juillet, onder leiding van Fokke en Frans