Wedstrijdverslag Handicartwedstrijd 12 augustus

Applaus voor de 57 deelnemers, zij overwonnen in het begin een stevige bui dankzij hoed, pet of paraplu om daarna samen verder te lopen voor het goede doel. Namelijk: we proberen een 7e kar te krijgen op onze club. Hoog nodig op bepaalde dagen.

Applaus. Want samen brachten zij door het inschrijfgeld en vooral door het kopen van loten een bedrag op van 1258 euro!

De 2e prijs van deze wedstrijd was voor Ben Ganzeboom met 38stf en de winnaar was Christiaan Rumke met 44stf punten. Zij mogen naar de regiofinale in Havelte. Sini Wijnen, Anne-Lies van den Berg, Martin van de Ven en Arsenin Rodriguez kregen punten voor de golfer/ster van het jaar.  Christiaan, wonende in Neede legde uit waarom hij en zijn vrouw lid geworden zijn van onze club, nadat ze 4 banen bezocht hadden. Onze ontvangst, opvang , gezelligheid en de prachtige baan gaven de doorslag.

Na de prijsuitreiking volgde de verloting. Zoals ook in het echte leven hadden sommigen met de lootjes meer geluk dan anderen. Het bleef nog lang gezellig op het terras. Een zeer geslaagde wedstrijd.

Klik hier voor de foto’s.