Wedstrijdverslag Koepeltrofee 27 mei 2017

Deze namiddag wedstrijd werd gespeeld onder tropische omstandigheden, met temperaturen van meer dan dertig graden. Gewapend met parasols, veel water en natte handdoekjes heeft iedereen van de 32 deelnemers gelukkig de Greensome wedstrijd overleefd. Na een kleine 4 uur zwoegen was eenieder binnen en werd de koelte op het terras en in de glazen opgezocht. De fraaie Koepeltrofee (eigenlijk een schaal) kon worden uitgereikt aan Ans en Ben te Wierik (35 stablefordpunten). Gerrit en Frank Tijhof werden tweede (35 stablefordpunten) en Jaap van Barneveld en Josya Sijmonsma derde (34 stablefordpunten).

De neary dames was voor Marian Koekenberg; bij de heren voor Anno Hart. Bij de dames sloeg Alice Tulp de verste drive en bij de heren Piet Brok. Na de prijsuitreiking werd nog lang genoten van de avond zwoelte op het terras.