Wedstrijdverslag Ter Horst Driver 24 juni 2017

Na een lange droge periode was eindelijk de regen weer aanwezig op Golfclub de Koepel. Van de deelnemers had dat niet op dat moment gehoeven maar bij een prima temperatuur zijn de 17 deelnemers in de natte tot zeer natte omstandigheden vanaf 15.00 uur de strijd aangegaan.

Alle deelnemers hebben de wedstrijd uitgelopen al was dat voor een enkeling wel flink doorbijten. Met een gemiddelde van ruim 30 stablefordpunten kwamen de deelnemers binnen. Opvallend was dat de laatste flight de nummer 1 en 3 opleverden.

De winnaars van het waterballet zijn

1. Martin Nijmeijer met 41 stablefordpunten
2. Albert Poolman met 39 stablefordpunten
3. Hanneke Verstappen met 38 stablefordpunten

Na het dankwoord van Martin waarin hij benadrukte dat de baan er zo mooi bij lag, zijn flightgenoten een grote stimulans waren en de weergoden hem gunstig gezind waren, hij vooral heel blij is met zijn handicap verlaging, de behaalde punten voor de golfer van het jaar en de roem om gelabeld te worden op de Ter Horst Driver.

Na de prijsuitreiking was er nog prima diner voor maar liefst 12 deelnemers.

De Wedstrijdcommissie