Wedstrijdverslag Vriendendag 23 augustus

Onder perfecte omstandigheden werd afgelopen woensdag de Vriendenwedstrijd gespeeld.
Er hadden zich 41 duo’s opgegeven, hiervan bleven 76 deelnemers na afloop mee eten.
Dat de omstandigheden bijna ideaal waren bleek wel uit de scores:
  1. Roy Grootenhuis en Willard Pluimers      50 Stableford punten.
  2. Jan Bakker en Hans Bakker                   49 Stableford punten.
  3. Nol Beenders en Rob van de Haak          48 Stableford punten.
  4. Henk Klomp en Henk de Olde                45 Stableford punten.
  5. Paul Mouthaan en Dieke Smit                45 Stableford punten.

• Longest : William Muller / Binne Visser
  • Neary : Hans van Zuilekom
  • Leary : Joop Flokstra

Bijdrage van de winnaars : Roy Grootenhuis en Willard Pluimers
Allereerst een kleine kennismaking! Wij zijn Roy Grootenhuis en Willard Pluimers en hebben elkaar middels werkgerelateerde omstandigheden leren kennen. Wij hoorden dat we beiden dezelfde hobby, namelijk golfen, hadden en besloten om samen een keer een balletje te spelen! Dit beviel ons erg goed en wij zijn dan ook trouw iedere zondag samen te vinden op de baan!
Het leek ons een uitdaging om eens met wedstrijden mee te doen. Elke, die zorg draagt voor de catering, maakte ons attent op de Vriendenwedstrijd en bracht ons bij de wedstrijdcommissie. Wij hadden het geluk om nog mee te kunnen doen, erg leuk
De start : helaas een flight met z’n tweeën, starten op hole twaalf! Een flight voor ons, van vier, startte voor ons, en riepen: ‘zo jullie winnen wel met zijn tweeën!’ En ja ze kregen gelijk!
Roy liep de eerste negen bijna perfect en de 24 punten waren binnen. Tijdens de tweede negen voegde Willard daar nog 26 aan toe! In het clubhuis aangekomen, kregen wij de hulp van de wedstrijdleiding met het tellen van de punten en bleek het toch waar te zijn, de Vriendenwedstrijd hebben we gewonnen! Na de wedstrijd hebben we heerlijk gegeten en gedronken en gezellig gekletst met alle deelnemers. Wedstrijdleiding bedankt voor de leuke dag en de leuke cadeaus en zeker tot de volgende keer!
Roy Grootenhuis en Willard Pluimers