Wedstrijdverslag Zomer Open Inloop Wedstrijd 22 juli

Op 22 juli werd een Zomer golfwedstrijd georganiseerd voor onze leden en eventuele gegadigde niet-leden tegen een gereduceerd greenfee tarief. 11 Gasten hadden de handschoen opgenomen en zo kwamen 28 deelnemers aan de start voor een qualifying 3-ball stablefordwedstrijd.

De krant Tubantia had in de weersvoorspelling een 5 gegeven aan golf als buitenactiviteit maar de buienradar gaf ons respijt tot 8 uur ‘s avonds; Het werd gewoon een 10 voor het golfweer en een 10 voor het terrasweer tijdens en na de prijsuitreiking. Door het mooie weer en de uitstekende conditie van de baan werd er redelijk goed gescoord; 12 deelnemers in de buffer of beter en 2 uitslagen die tot handicapverbetering leiden.

De top 3:

1. Harrie Brok (handicap 32) 39 stablefordpunten (ja, ja, de broer van en niet onze BROK5 Harrie!)
  2. Marco Overmeen (handicap 19) 37 stablefordpunten (ook een gastspeler)
  3. Marian Koekenberg (handicap 8.3) 36 stablefordpunten

Er waren neary potjes geplaatst voor dames en heren op hole 9 en hole 18 en de te verdienen ballen gingen naar Marian Koekenberg, Ans te Wierik en 2 x naar William Muller.

Na afloop uitten de gasten veel waardering voor deze open wedstrijd en dus de kans op onze mooie baan te spelen; men had wel twee verzoeken:

• Organiseer dit vooral vaker!
  • Mag het starttijdstip dan naar 13:00 uur?

Kansen voor herhaling?

1. Dames; zorg dat je uitgenodigd wordt op de vriendinnendag op 15 augustus
  2. Heren; zorg dat je uitgenodigd wordt op de vriendendag op 23 augustus
  3. De WeCo zal overleggen of de Herfstwedstrijd op 24 september “Open” kan worden.

De Wedstrijdcommissie