Wedstrijdverslag Zomeravond Inloopwedstrijd 13 juli

Op donderdag 13 juli zijn de eerste 9-holes inloopwedstrijden gehouden voor alle leden. Misschien is de wedstrijd of het tijdstip nog onwennig want de inschrijving viel wat tegen; het werd toch een prachtige golfavond met een zonnetje en windstil weer.

De lage handicappers (tot 36; de lohacaps) liepen de 2e 9 holes en de hoge handicappers (boven de 36; de hihacaps) de eerste negen. Het prachtige weer en de mooie fairways (wat ligt de baan er mooi bij!!) nodigden uit tot prima scores en de “beloften” van de Koepel sprongen er inderdaad uit met als gevolg grote handicapverlagingen.

Uitslagen:

Hihacaps

1. Arjen Snijder (had handicap 48): 28 stablefordpunten (OVER 9 HOLES)
2. Ineke Kok (handicap 48): 14 stablefordpunten
3. Ineke Rozemuller (handicap 52): 13 stablefordpunten

Lohacaps

1. Anita Hobert (had handicap 31,5) 21 stablefordpunten
2. Erna Landkroon (handicap 14,1) 18 stablefordpunten
3. Henk Meier (handicap 16) 18 stablefordpunten

Op donderdag 27 juli zijn de tweede 9-holes inloopwedstrijden; dan spelen de hihacaps de 2e negen en de lohacaps de 1negen holes. Start wederom om 18:00 uur en inloop tot 17:30 uur.

De Wedstrijdcommissie