Nieuw! 9 holes lidmaatschap

Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De Twentse gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een hartelijke, no-nonsense en ontspannen sfeer is een belangrijk kenmerk van onze club. Dit, in combinatie met onze prachtige baan, zorgt ervoor dat veel mensen graag bij ons komen golfen.

Tijden veranderen en wensen van golfers dus ook. Een drukke baan of een veeleisend gezinsleven hoeven een lidmaatschap van onze golfclub niet langer in de weg te staan! Voor deze golfers hebben wij nu een nieuw aanbod. Lekker golfen in minder tijd, tegen lagere kosten maar nog steeds op een volwaardige 18 holes golfbaan.

Het nieuwe 9 holes lidmaatschap bieden wij u aan voor een bedrag van 790 euro per jaar of 70 euro per maand.

Dit lidmaatschap geeft het recht om eenmaal per dag 9 holes te spelen, te starten op hole 1. Mocht u echter een keer vanaf hole 10 willen starten, dan behoort dat – in overleg met de marshall – tot de mogelijkheden. Tevens kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de club, zoals de driving range, de chipping area en de oefengreen.

Voorts heeft Golfclub de Koepel Hospitality Chains met een groot aantal clubs in de regio en daarbuiten, waar u vanzelfsprekend gebruik van kunt maken.

Indien u als 9 holes lid een keer 18 holes wilt spelen of deel wilt nemen aan een 18 holes wedstrijd dient u binnen dit lidmaatschap het introductie greenfee tarief te voldoen, met een maximum van 3 keer per jaar.

Voor meer informatie over of direct inschrijven op dit nieuwe 9 holes lidmaatschap, neem dan contact op met het secretariaat, info@golfclubdekoepel.nl of telefoon 0546-574070.