9-holes zomeravond wedstrijd 27-06-2019

Veel leden zullen thuis op de (tuin)bank gelegen hebben met hittestress door de tropische temperaturen in de voorgaande dagen. Dus slechts zestien deelnemers aan de wedstrijd, waarvan 1 gast, gingen de baan in, vaak in flights van twee waardoor er het weer snel gezellig werd op het terras. Er waren trouwens ook nauwelijks andere leden in de baan te vinden die een rondje gingen golfen.

Er werd zeer behoorlijk gescoord, de top 4 haalden 18 of meer punten.Dat het ook nuttige wedstrijden zijn voor de beginnende spelers zijn bleek wel dat twee deelnemers hun eerste wedstrijd speelden, naast de wedstrijdervaring verlaagden zij hun handicap met 4 slagen.

De balletjes gingen voor de neary op hole 9 naar Camiel Hens en Jose van de Biggelaar en voor een birdie op hole 3 naar Jeroen Wezemer.

De einduitslag

Eerste, met maar liefst 23 stableford punten Marianne Bakker-Hazekamp

Tweede, met een keurige 20 stableford punten Jeroen Wezemer

Derde, met 18 stableford pinten Jill Hens

Vierde, ook met 18 punten maar een iets hogere HCP Jose van de Biggelaar

De volgende zomeravondwedstrijden zijn op 11 + 25 juli en op 8 + 22 augustus.
Het zijn Q-wedstrijden, je kan zelf kiezen met wie je loopt, neem gerust een gast mee, wedstrijdleiding vanaf 17:00 uur aanwezig en inlopen kan tot 19:00 uur, fijn terras na afloop.
Dus alle ingrediënten voor een leuke, sportieve, gezellige zomeravond!