90+ wedstrijd 19 augustus

Zestien koppels die samen ouder moesten zijn dan 90 jaar gingen met elkaar in prima weersomstandigheden en op een zich herstellende baan de strijd aan om de eer. Het oudste koppel was 158 jaar en het jongste 90 jaar, gemiddeld waren de koppels bijna 120 jaar oud.

Het beetje regen van de afgelopen weken laat zien dat onze baan weer geleidelijk veranderd van een gele, keiharde baan naar onze vertrouwde groene oase.

Het golfen is daardoor nu een grote uitdaging met de wisselende ligging van de bal, soms  op gras en soms op uitgedroogd nog niet herstelde flora.

Team Salute had een lekker hapje verzorgd voor alle deelnemers na de wedstrijd.

De neary op hole 9  was bij de dames voor Josya Sijmonsma en bij de heren voor Jens Spierings.

De longest op hole 2  was bij de dames voor Heidi Dekker en bij de heren voor Erwin Seinen.

1. Paula Spierings met Jaap van Barneveld, 47 punten
  2. Petra Bentes-Hommes met Hans Gerritsen, 45 punten