Beat the Pro tijdens de Twente Cup 2018

Na het grote succes in 2017, toen bijna 50 amateurs hebben deelgenomen aan onze Beat the Pro tijdens de Twente Cup, gaan we in 2018 nog een stapje verder.

Hole 15 van de Twentsche Golfclub wordt nog meer ingericht als een stadion met tribunes, met muziek, VIP-tenten en verdere aankleding.

Op zaterdag 1 en zondag 2 september mogen amateurs tijdens het toernooi op hole 15 (par-3) tegelijk met de pro’s één bal slaan. Na elke flight slaat een amateur af.

De amateurs die hun bal dichter bij de vlag slaan dan de professionals, vergaren eeuwige roem.

De amateur die zijn of haar bal uiteindelijk het dichtst bij de hole slaat, mag naar het KLM Open om daar deel te nemen aan Beat The pro.

Klik hier voor een video impressie.

De verenigingen mogen maximaal 8 deelnemers selecteren met handicap 18,0 of lager om hieraan deel te nemen.

Wil je graag meedoen geef je dan op door een e-mail te sturen naar de info@golfclubdekoepel.nl.