Bestuur- en Commissiedag 8 juli 2018

Gezelligheid viert hoogtij tijdens de jaarlijkse Bestuur- en Commissiedag op zondag 8 juli !
De jaarlijkse Bestuur- en Commissiedag die op zondag 8 juli j.l. plaatsvond, kenmerkte zich door een enthousiaste deelname van ruim 80 spelers en veel gezelligheid.
Na ontvangst op de Club om 12.00 uur met koffie en krentenwegge barstte er een uur later een sportieve strijd op de baan los met een 3 ball Texas Scramble Ambrosius.
De LustrumCie gaf een extra feestelijk tintje aan deze dag door ons te tracteren op een jubileum golfbal, een wrap in de baan tijdens de wedstrijd en een heerlijk ijsje als afsluiting van de grandioze BBQ.
Jan en zijn Salute team hebben zich hierbij weer van hun beste kant laten zien: het was uitstekend verzorgd en het smaakte fantastisch !
De uitslag van de wedstrijd:
1. Team Anita Hobert, Lex Baks en Eward Dubbink
2. Team Yfke Abma, Hanny Breuning ten Cate en Anno Hart
3. Team Mary Verdam, Bob Wester en Leo Heerink
Het winnende team wordt vereeuwigd op de onderzijde van de wisselschaal !
Neary dames: Hanny Breuning ten Cate
Neary heren. : Dieke Smit ( 34 cm van de hole !!)
Daarnaast werden er onder de grote groep vrijwilligers nog extra prijzen verloot in de vorm van een origineel en zorgvuldig samengesteld “zomerpakket”. Dit als blijk van waardering voor de grote bijdrage die zij leveren voor de vereniging.
We kijken terug op een bijzonder geslaagde dag.
Dank gaat er ook uit naar Heidi en Joke in het voortraject van aanmelden en naar Erna en Emilie voor de wedstrijdleiding deze dag.
Namens het Bestuur,
Anno Hart