Bijna een nieuw baanrecord tijdens de Next Generation series 3

Op zaterdag 1 oktober is de 3e wedstrijd in de Next Generation series gespeeld. Normaal gesproken een heugelijk moment voor onze jongvolwassen en getalenteerde spelers om naar uit te kijken. Helaas waren de weergoden ons niet erg gezind op deze gure herfstachtige dag. Des te knapper is het dat deze 18 holes Individuele Stableford wedstrijd is gewonnen met maar liefst 40 Stableford punten!

Dat de Next Generation series voor elke golfer ongeacht niveau erg uitdagend en gezellig is bewijst de uitslag van afgelopen wedstrijd. Ondanks het maken van maar liefst 6 Birdies en het inleveren van een bruto score van 65 wist Rick Hessing net naast de winst en een nieuw baanrecord te grijpen. Dave Berendijk, ondanks dat hij nog maar net begonnen is met golfen, heeft zijn eerste wedstrijd weten te winnen!

Uitslag 3e wedstrijd Next Generation:

1. Dave Berendijk 40 Stableford punten
  2. Rick Hessing 36 Stableford punten
  3. Bart van Heun 31 Stableford

Birdies: Rick Hessing hole: 2,5,7,10,14 en 15 en Alex Bailey hole: 3

Neary:  Daan Schwarte

Leary: Rick Hessing

Dank aan alle deelnemers voor wederom een succesvolle en gezellige middag. Volgend jaar zal de Next Generation series worden voortgezet en hopen wij samen met onze jeugdige leden een goede toevoeging aan de wedstrijdkalender te leveren.