Carrouselwedstrijd 30 september 2018

Aan deze door de Lustrumcommissie georganiseerde wedstrijd deden maar liefst 108 deelnemers mee waaronder een heleboel gasten. Het maximale aantal dat we op deze dag konden plannen.

Voor 5 euro p.p. een hele dag golfen, koffie met krentenwegge, bitterballen, prijzen en mooi weer!  Eigenlijk kon het er helemaal niet uit, maar alles in het kader van het 35-jarige Koepel lustrum.

Omdat de spelvorm van de Carrouselwedstrijd voor veel spelers nogal ingewikkeld is, was er per team een captain aangesteld. Aan hen hadden we de regels uitgelegd, zodat zij dit weer aan hun teamleden konden uitleggen.

We hadden gevraagd of spelers hun eigen teamnaam wilden bedenken. Er zaten originele namen bij: The Bogeymen, Guts & Glory, Bijna Lid en nog heel veel andere leuken namen.

Om 12.00 uur gingen we de baan in. Rond 16.30 waren alle teams binnen en werd het gelijk een gezellige boel, mede omdat Salute de band Kickin Trio had ingehuurd.

De prijzen werden uitgedeeld aan:

Neary’s voor dames en heren:

Hole 3:   Con Brouwer                             Hole 6:   Henk Meier

Hole 9:   Gretha Harbers                       Hole 11:   Hannie van der Duin

Hole 18: Hanneke Verstappen

De teamprijzen gingen naar:

1. Team FZN (flight zonder naam) Johan & Annie Harink, Jan & Trees Oldejans, Leo & Siny van Otten.
  2. Team TZN (team zonder naam) Hennie & Hannie van der Duin,Ria & Jaap Bisschop, Ina & Cock Angelon.
  3. Team Unverfroren: Con Brouwer, Jan Brouwer, Jacqueline Wijnbergen, Alfred & Pauline Agteres.

Er bleven 71 gasten eten en het bleef nog lang gezellig.

De grote pechvogel van deze geslaagde dag is toch wel Emilie Smit. Zij is in het restaurant gevallen en brak, net herstellende van haar rechter gebroken pols, haar linker pols. Wij wensen haar heel veel beterschap en succes met het herstel.

Graag ziet de Lustrumcommissie u op onze slotwedstrijd van zondag 4 november. Een gezellige Texas Scramble.

De Lustrumcommissie.

Klik hier voor de foto’s.