Clubkampioenschap Strokeplay Senioren 28 en 29 juli 2018

Voor deze 2-daagse wedstrijd van in totaal 2 x 18 holes hadden zich 24 heren en 7 dames ingeschreven. Iedereen kon de 1e dag zijn beste spel laten zien; bij de heren waren er voor de 2e dag 6 spelers die de cut gemist hadden; bij de dames mocht iedereen door naar dag 2.

Hoewel de weersverwachting voor dag 1 nogal wat regen had voorspeld (goed voor de baan) waren de laatste deelnemers net voor de grote bui allemaal in het clubhuis.

Bij de dames speelde Toos Geurtse op beide dagen een stabiele partij van elk 84 slagen, maar de absolute verassing van de dag was Henni Nijmeijer die op de 2e dag een score van 79 op haar kaart mocht noteren. Uiteindelijk moesten beide dames in een Sudden Death op hole 1 nog een keer tegen elkaar aantreden. Toos won op overtuigende wijze de strijd door op par uit te holen.

Beste netto score (met handicapverrekening) over beide dagen ging naar Henni.

Bij de heren was er na de eerste dag een klein verschil tussen André Schoemaker en Evert Bosch (1 slag). Verrassing van de dag was Stef Krommedijk die een 78 op zijn kaart noteerde.

Uiteindelijk wist André op dag 2 een score van 80 te noteren; 2 slagen beter dan Evert die verdiend runner-up werd.

Beste netto score over de beide dagen werd Rinus van Zanten.

Alle winnaars werden gehuldigd door onze voorzitter Mary Verdam die de gelukkige winaars cadeaus en bloemen overhandigde.

Voor een uitgebreide uitslag kunt u terecht in egolf4u waar alles onder het kopje meerronde staat vermeld.