Cross Country wedstrijd 24 maart 2018

Wedstrijdverslag Cross Country 24 maart 2018

Op deze mooie en lenteachtige zaterdag trokken 31 enthousiaste golfers over een parcours van 9 holes (par 38) , waarbij vrijwel alle 18 holes van de Koepel in gebruik waren. Vooral de spectaculaire par 3 van fairway 9 naar green 10 (volledig blind schot) en de par 6 van hole 2 naar green hole 6 waren scherprechters. Talloze bomen waren (onbedoeld) doelwit en vele ballen raakten (onverwacht)  te water.

Desondanks werd er goed gescoord : bij 7 spelers lag de netto score onder de 41. Bij de heren was er een afgetekende winnaar in de persoon van Bob Wester (score 33) ; Han Meijerink werd tweede (score 38) en Johan Ligtenberg derde (eveneens score 38). Bij de dames was Erna Landkroon de beste (score 43) , en deelden Gretha Harbers en Alice Tulp de tweede en derde plaats ( score 47). Suggesties voor veranderingen in het parcours van de volgende Cross Country wedstrijd zijn bij de Wedstrijdcommissie meer dan welkom.

AJJW