Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat het winnen van deze beker een doel was waar menig echtpaar of “samenwoners” bij het begin van het seizoen hun zinnen op hadden gezet. Op de beker staan dan ook de namen van illustere (oud-)leden die het om welke reden dan ook niet meer aandurven om mee te doen. We worden allemaal ouder, een echt(e)paar is misschien wel een beetje uit de tijd of we hebben geen tijd.

Hoe leuk was het dan ook dat de uiteindelijke winnaars, Arsenin Rodriquez en Nicolette Witberg, de nieuwe sterren zijn waar we in de toekomst rekening mee moeten houden. Met 38 stablefordpunten (phcp 27) waren zij overtuigend het winnende koppel. Of zij ook zo blij waren met het doen van het verplichte speechje en het rondje van de zaak zal de tijd leren. Wij vonden het in ieder geval een mooi gebaar waarvoor veel dank.

De andere verrassing kwam van het echtpaar Agteres: 36 stablefordpunten (phcp 18). Zoals sommigen die aanwezig waren op de loterij al wisten, Alfred en/of Pauline speelden met de gewonnen putter van € 22.000 en die deed zijn werk. En Alfred zal wel trots zijn op zijn Paulientje!

Daarna waren er 5 echtparen met 34 stablefordpunten: allemaal even goed. Omdat het een shotgun wedstrijd was, werd het paar met de laagste phcp 3e: Erna en Rob Landkroon (phcp 11).

Alle winnaars werden in de bloemetjes gezet en ik hoop dat ze ze regelmatig water geven.

Het was weer een mooie dag.