De Koepelaars zijn weer begonnen

De eerste woensdag in de zomertijd is traditioneel de opening van het golfseizoen voor De Koepelaars, een herencompetitie die gespeeld wordt op de woensdagavond. Alle mannelijke leden die in het bezit zijn van een handicap 22 of lager mogen aan deze competitie mee doen.

De groep Koepelaars is de laatste jaren behoorlijk veel groter geworden, met name door aanwas van gezellige en jongere leden. Maar ook zijn er nog Koepelaars die sinds mensenheugenis al aan deze groep zijn verbonden.

Omdat de weeromstandigheden heel erg goed waren, lag het in lijn der verwachting dat er ook goede scores genoteerd zouden worden. Het was korte-broeken-weer en de wind speelde nauwelijks een rol.  De baan lag er prachtig bij en door de drogere greens was de stimp tussen de 5 en de 8 op de meeste greens.

Grote winnaar werd Ruud Koetsier. Van alle 41 !! deelnemers werd hij met afstand de beste door een score van 86 te noteren, goed voor 43 stableford punten. Een gedeelde tweede plaats was er voor Rinus, Arjan Haveman en Chris Lemmens. Allen behaalden 37 stableford punten.

Wat ons de komende week zal brengen en of de weersgoden ons opnieuw goed gezind zijn?  We gaan het zien.

Bestuur Koepelaars.