Op vrijdag 3 september werd de slotwedstrijd van de Hooghe Heeren gespeeld.

Normaliter gaan we daarvoor naar een andere baan.

Dit jaar werd besloten deze wedstrijd op onze eigen baan te spelen mede om onze cateraar Salute een hart onder de riem te steken. Dat was geen verkeerde beslissing want Jan en zijn team, en vooral de kok, hebben een grote bijdrage geleverd aan de zeer geslaagde dag.

Na de “Kaffee und Kuchen” gingen de 30 deelnemers aan deze wedstrijd op de foto.(dank Anita Hobert) Allen voorzien van een rode cap met het HH logo, een presentje van het HH bestuur. (Nieuwe leden zijn welkom bij deze gezellige club. Meld je aan dan sta je er volgend jaar ook bij.)

De openingsafslag werd verricht door ons erelid Toon Gelink. Hij wordt zeer binnenkort 90! en sloeg een perfecte drive op hole 1

Daarna begon de wedstrijd, het was bloedstollend spannend tot en met hole 18.

Daar won Huub Smit met 1 slag verschil(!) van Hennie van der der Duin.

Frans ter Beke werd verdienstelijk 3de Huub trakteerde nog op een drankje waarmee

deze fantastische dag in stijl werd afgesloten.