Echtparenbeker 23 juni 2019

Tropische temperaturen (> 30 graden Celsius) weerhielden op deze dag in totaal 18 echtparen (36 deelnemers) niet hun uiterste best te doen voor de felbegeerde beker die die winnaars in ontvangst mogen nemen.

Cateraar Salute (bedankt Jan!) had de prijzen beschikbaar gesteld in de vorm van dinerbonnen en tevens ervoor gezorgd dat er balletjes beschikbaar waren voor 1 x de longest (bij dames en heren) en zelfs 2 nearies (eveneens bij dames en heren).

Prijzengeld kon derhalve weer terug aan de spelers, die zich na de wedstrijd tegoed deden aan de welverdiende versnaperingen in de vorm van (zelf betaalde) drankjes en de ter beschikking gestelde borrelhapjes.

Longest (Hole 13):

Heren: Erik Schott – Dames: Heidi Dekker

Neary (Hole 3):

Heren: Hans Nieuwenhuis – Dames: Toos Geurtse

Neary (Hole 18):

Heren: Rob Landkroon – Dames: Heidi Dekker

Uiteindelijk was de uitslag een close-ending waarbij Erik Schott en Païvi Schott-Leivo aan het kortste eind trokken met 36 Stableford-punten; gelijk aan Chris Lemmens en Cora Mossel; laatstgenoemden hadden echter een hogere handicap (15) waardoor Erik en Païvi (playing HCP 9) de gelukkige winnaars werden. 3e plaats was weggelegd voor Erwin Seinen en Heidi Dekker met een score van 33 Stableford.

Al met al een geslaagde dag waar nog gememoreerd dient te worden dat Erik Schott in zijn bedankwoordje memoreerde dat deelnemen aan deze wedstrijd positief zou kunnen bijdragen aan een stabiele relatie. Hij en Païvi zijn uiteindelijk al meer dan 30 jaar getrouwd; waarvan acte!