Een spannende eindstrijd bij de Rabbits op 20 oktober j.l.

Op deze prachtige zaterdag in oktober, onder zomerse omstandigheden werd de laatste wedstrijd die meetelde voor “Rabbit van het Jaar” gehouden. Het afgelopen jaar hebben er 40 verschillende Rabbits deelgenomen aan de wedstrijden. Vele speelsters en spelers hebben zich dit jaar verbeterd. Maar los van de prestaties was ook de gezelligheid een belangrijke bindende factor. De Rabbit-commissie kan dan ook zeer tevreden en trots terugkijken op de inspanningen die gedaan zijn om al onze Rabbits aan het spelen te krijgen. In de Zomer spelen we gezellig én voor de punten, maar straks gaan we uiteraard door met elke maand een wedstrijd waarin het alleen om de gezelligheid en de leerzaamheid gaat. Indien mogelijk zal Garry weer zijn deskundige bijdrage leveren, zodat er continue proces van verbetering mogelijk blijft.

Dit jaar werd Truus Nobel de trotse winnares van de trofee “Rabbit-van-het-Jaar”, zie foto. Ze scoorde 111 stbf punten in de ‘best-of-6’ serie van dit jaar. Tot en met de laatste wedstrijd waren er zes kandidaten die nog voor de eerste plek in aanmerking kwamen. De spanning werd deze en gene soms te veel zodat er een drietal Rabbits op de gedeelde tweede plaats overbleven die dezelfde score (105) over het hele seizoen hadden, nl Ron van de Zee, Andre Verheij en Mieke Schut. En vlak daarachter Andre Schut met 104 stbf punten. De volledige stand kunt op onze site van De Koepel, bij Leden, onder e-golf4u, competities terugvinden.

De Rabbit-commissie wenst alle Rabbits een gezellige en succesvolle voortzetting van het seizoen toe en ziet u allen graag bij de “funwedstrijden” van november t/m februari 2019 terug. Qualifying wordt het pas weer in maart volgend jaar.

Henk Meier, Hennie van der Duin, Marien Rozenmuller, Emie Uyttenboogaart, Berend Kreijkes, Hans van Zuilekom en Josya Sijmonsma