Finalewedstrijd bedrijvencompetitie GC de Koepel

Op 7 oktober jl. hadden zich 44 deelnemers/-sters aangemeld voor het spelen van de finale van onze bedrijvencompetitie. Er waren op basis van de voorafgaande drie wedstrijden nog zeker 5 kanshebbers voor het winnen van deze competitie van 2021.

Het weer was uitstekend, evenwel voor veel flights was de  spanning uiteindelijk ( te) groot. Er werden wellicht daarom geen birdies geslagen . De longest voor de dames ging naar Pasquale Dekker en voor de heren naar Harry Vorderman. De gezamenlijke neary ging naar Albert Poolman. De dag-overwinning ging naar een van onze diehards  bij de competitie Marjon Booy met een score van maar liefst 22 stfpnt.

In de einduitslag wist Priom zich nog naar een derde plek te spelen ten koste van Novicon en de tweede plek bleef in handen van  Ter Horst Woondekor.  Trustus Capital Management ontving de aanmoedigingsprijs: een voucher voor extra les van Garry

Overtuigende winnaar is Dekker Interieur geworden, die met de wisselbeker en fraai cadeaupakket, beschikbaar gesteld door Klok Dakkapellen uit Zwolle, naar huis ging.

Overige prijzen werden beschikbaar gesteld door Jumbo Golf, Berghorst en Bos Wijnen, Grolsch , Wessel Poulier/traiteur en onze headpro Garry Jack.

Na afloop werd er gezellig geborreld en met de complimenten aan onze cateraar voor het afsluitend keuzediner werd deze competitie passend afgesloten.