Geslaagde Bestuur- en Commissiedag 7 juli 2019

Traditiegetrouw waren weer alle commissieleden en vrijwilligers uitgenodigd voor de jaarlijkse Bestuur- en Commissiedag.

De dag kenmerkte zich weer door veel gezelligheid en een leuke, door Piet Brok, als wedstrijdleider, opgezette wedstrijdvorm.

Dit jaar was gekozen voor een Texas Scramble Ambrosius 3 ball wedstrijd met een ietwat eigen invulling om de snelheid door de baan wat te verhogen.

De WK finale Dames voetbal zou om 17.00 uur beginnen en veel spelers wilden ook daar graag getuige van zijn.

Het Salute team had ervoor gezorgd dat op diverse plekken in het clubhuis naar de wedstrijd gekeken kon worden.

Na ontvangst in het clubhuis met koffie en krentenwegge en een Koepel balletje, werd om 12.45 uur de dag officieel geopend door voorzitter Mary Verdam die een ieder welkom heette.

Daarna werd de spelvorm door Piet uitgelegd en gingen de 70 deelnemers naar hun starthole.

Rond 17.00 uur kwamen de eerste spelers terug en werd nog ruim nagepraat en geborreld op het terras en voor de buis.

Direct na de wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats. Hierbij werden niet alleen de prijzen uitgereikt aan de winnaars, maar werden ook nog extra prijzen verloot onder de vrijwilligers die niet in de prijzen gevallen waren.

Dit jaar was gekozen voor een zorgvuldig samengesteld  “kaaspakket “

De uitslag van de wedstrijd:

1.       Team Toos Geurtse, Hans Geurtse en Anno Hart                            38 stb punten

2.       Team Gerlant van Bergeijk en Leo van Bergeijk                               38 stb punten

3.       Team Annelies Heerink, Leo Heerink en Harry Weghorst            38 stb punten

Een spannende strijd , dat moge duidelijk zijn.

De hoogte van de handicaps van de teams bepaalden de volgorde wie er 1, 2 en 3 werden, omdat de score van de 3 winnaars gelijk waren.

Het winnende team zal weer vereeuwigd worden op de onderzijde van de Wisselschaal.

Daarnaast waren er nog prijzen voor de neary en de longest :

Neary dames                    : Heidi Dekker

Neary heren                      : Hein de Bruin

Longest dames                 : Sini Wijnen

Longest heren                  : Ruben Dijkhuis

Na de prijsuitreiking was het weer tijd voor de BBQ. Jan en zijn Salute team hebben zich weer van hun beste kant laten zien , het was heerlijk en het smaakte fantastisch met als afsluiting een lekker ijsje en een kop koffie.

Dank gaat uit naar Anita en Marjan voor de administratieve afhandeling van de uitnodigingen en aanmeldingen en natuurlijk ook naar Piet Brok voor de wedstrijdleiding van deze dag.

We kunnen weer terug kijken op een uitermate geslaagde dag.

Namens het Bestuur,

Anno Hart

Klik hier voor meer foto’s