Handicartwedstrijd 10 augustus

De erehaag van onze 7 handicarts voor het clubhuis gaf aan: hier komt de handicartwedstrijd aan. Dit jaar hadden zich 57 golfers aangemeld. Minder dan andere jaren, maar kleinschaligheid heeft ook z’n charmes. De flights gingen de baan in vergezeld met harde wind en zo nu en dan een snippertje regen. Daardoor viel het aantal opbollende paraplu’s en wegwaaiende hoeden en petten mee.
De 3e prijs was voor Mariet Lammerink, de 2e prijs was voor Lyonne ter Avest en de winnaar die duidelijk het beste met bovengenoemde omstandigheden kon omgaan: Freddie Kleinluchtenbeld. De laatste twee mogen naar de regio- finale in Havelte.
Daarna volgde de verloting met alweeer prachtige prijzen. Vooral bij de trekking van de hoofdprijzen werd het stil op het zonnige terras.
Opbrengst van deze dag voor het goede doel: € 1185
Het bleef nog lang gezellig.