De een na laatste officiële wedstrijd van 2018 is een klassieker op de Koepel, waarvoor Harm Ter Horst de prijzen beschikbaar stelt.

Gewapend met een klos touw(wol) gingen twintig koppels de frisse baan in.

Door het ruim aanwezige witte zand op de fairways werd de transitienaam van stichting De Koepel naar een vereniging eer aan gedaan: “De Wierdense Duintjes”.

Harm had, gelet op de frisse omstandigheden, voor iedereen een kou-werend flesje voor onderweg meegegeven.

Dat zal er mede aan hebben bijgedragen dat iedereen weer vlot binnen was en de uitslag al even na 4 uur bekend gemaakt kon worden.

Het was spannend aan de top, de eerste 3 koppels  hadden allen een score van 73, en de daarop volgende 2 slechts 1 slag meer.

Voor elk koppel waren er twee dinerbonnen, omdat Harm weet dat golfkoppels niet per definitie ook met elkaar gelijktijdig in een ander etablissement gezien willen worden.

Winnende koppels:

1. Erna en Rob Landkroon met 3 birdies en een Eagle(opHole11!)
  2. Katinka Heeroma en Anno Hart, met 3 birdies
  3. Ingrid Paalman en Rob Meijer, met maar liefst 7 birdies

Er waren twee neary’s uitgezet zodat alle deelnemers een kans hadden om deze kunnen scoren.

Hole 9 bleek moeilijk ,niemand sloeg de bal op de green en daardoor had geen enkele heer zijn naam op het kaartje ingevuld. Terwijl het niet noodzakelijk is om op de green te landen.Daardoor waren er 3 slechts winnaars: Heidi Dekker op hole 9, Ingrid Paalman en Bert Stoove op hole 18.

Nog slechts 1 wedstrijd van de WECO in dit lustrumjaar: de Kerstwedstrijd op 16 december.

Komt allen met uw gast(en): het belooft een vurig einde van dit hete, droge, sportieve en gezellige Koepeljaar te worden!