Herman Dollekamp opa van het jaar!

Op maandag 17 juni hebben 20 Old Grand Dads de 3e en laatste (kwalificatie-)wedstrijd gespeeld. Het gaat om de dagprijzen, de titel Opa van het Jaar en de afvaardiging naar de Regiofinale en mogelijk ook de landelijke finale.De winnaar van de dag was Ton Workel met 37 punten, Anton Dijkhuis werd 2e met 32 en Harry Weghorst 3e met 30 punten.
Voor de titel Opa van Jaar kwamen nog veel opa’s in aanmerking. Uiteindelijk ging Opa HERMAN DOLLEKAMP met de titel aan de haal. Proficiat.Op bijgaande foto reikt de voorzitter van de OGD, Bert Bleeker het bekende opabeeldje uit een Herman.
Afvaardiging Regiofinale:  voor de regiofinale hebben zich, naast Herman Dollekamp, de volgende opa’s gekwalificeerd: Ton Workel, Gerard Praas, Bertus Botter en Hans van Zuilekom. Zij gaan de Koepel dus vertegenwoordigen.
Elk jaar zijn het weer spannende en gezellige wedstrijden, maar uiteindelijk doen we het voor het ondersteunen van de gehandicapte jeugd. Wat doen we dan precies en ook al nieuwsgierig geworden?Kijk dan direct op de site van de Koepel onder groepen Old Grand Dad.(Nieuwe) Opa’s kunnen zich aanmelden bij de secretaris.