Koepelaars 2023

0
393

 

 

 

Koepelaars 2023

De eerste woensdag in de zomertijd is traditioneel de opening van het golfseizoen voor De Koepelaars, een herencompetitie die gespeeld wordt op de woensdagavond. Alle mannelijke leden, ouder dan 20 jaar en met een handicap 22 of lager mogen aan deze competitie mee doen.

De groep Koepelaars is de laatste jaren behoorlijk veel groter geworden, met name door aanwas van gezellige en jongere leden. Maar ook zijn er nog Koepelaars die sinds mensenheugenis al aan deze groep zijn verbonden.

De doelstelling van de Koepelaars is om competitief golf te spelen met naderhand een gezellig samen zijn in het clubhuis of op het terras. Wedstrijden zijn altijd op de woensdag en beginnen om 16.30uur (april en september) of 17.00uur (mei-augustus).

Ook dit jaar is het seizoen geopend door ons oudste lid, Rinus van Zanten.

De wedstrijd zelf werd gewonnen door Ryan Jack, die mede door 5! Birdies en met bruto score van 73 en netto score van 67 noteerde. Hij was de enige onder par deze dag.

Heb je belangstelling om een keer mee te doen, kijk dan op de site onder Groepen of mail naar: arjan.wassink@hotmail.com.

Bestuur Koepelaars