Koningscup en Koningsbowl.

Leve de Koning!
Er waren niet veel inschrijvingen op deze koningsdag. Ja, natuurlijk werkte het weer niet mee en waren er ook andere leuke dingen te doen, maar op een beetje meer enthousiasme had de wedstrijdcommissie toch wel gerekend. Temeer, omdat er mooie bekers, oranje balletjes voor de mooiste outfit én 2 (dikke) Salute-bonnen waren te verdienen. En om niet te vergeten….een oranje-soesje bij de inschrijving!
Nou, die bekers werden overtuigend gewonnen door Gerrit Tijhof (de Kingscup met 72 slagen netto) en Rob Meijer ( de Kingsbowl met 39 stf).
De longest waren voor Greta Harbers (rode tee) en Katinka Heeroma (die de heren op de gele tee eruit sloeg!) en ook Alice Tulp kreeg oranje balletjes voor haar neary.
En wie kreeg een prijsje voor de mooiste outfit? Dat was Erna in haar rood-wit-blauw-oranje met een oranje staartje en oranje wimpers!
Met een toast op de Koning sloten we de wedstrijd af.
Een aantal mensen bleven eten…………maar 2 zaten er lekker gratis te eten!Leve de Koning!